Friday, January 12, 2007

Topplista på psykopater

Här kommer en 10-topplista på psykopater:
Obs. Varnar känsliga läsare

1. Hagamannen
Bedrifter: En hänsynslös man som levde ett helt normalt liv, jävligt snäll tydligen. Förutom om nätterna när han förvandlades till en varulvsliknande våldtäktsman.
2. Lasermannen
Bedrifter: Några liv på sitt samvete är jävligt stört, men det som gör han till riksren psykopat och hamnar på en stabil andra plats, är att han verkar så jävla vettig när han pratar. Han är samlad och har en jäkla koll på allt. Det är en psykopats främsta signum.
3. Charles Manson
Bedrift: Det vet ni och behöver inte nämnas, han är en förebild för många psykopater.
4. Rickard Wolff
Bedrifter: Pilla på småbarn, har barn med en läbb. Det tycker jag räcker för att nämna Wolff i samma andetag som Manson, Lasermannen och Hagamannen.
5. Lise på jobbet
Bedrift: Att gå runt och vara så förbannad konstant och vara ett mattegeni samtidigt är skrämmande.
6. Ernst
Bedrift: Finns det någon männsika här på jorden som får en att bli så rädd när man läser hans citat? Tror inte det. Om du inte läst dom så gå längre så på bloggen där jag tillägnat ett helt inlägg åt dom.
7. Philip Adenskog
Bedrifter: Hans grymt störda sexlekar och annat sjukt så är han en solklar 7:a på denna lista. Jangan säger att han har mer störda sexlekar på lagret...
8. Felis Navidad-sångaren
Bedrift: Att få hela Spanien att hata en är i sig en jävla bedrift. Att också hjärntvätta hela världen på denna låt är så jävla psykopatiskt. Plus att tjänar pengar på det.
9. Bloggkvinnor
Bedrift: Att ni inte förstår att ni är sjuka i huvudet? Jag skulle rekommendera en fräsch tvångströja från HM till er. Dom från psyket har ni inte råd med ändå.
10. Basshunter
Bedrift: Att förse Sverige och sedan övriga världen med sin psykopatiska ideer och verligen lyckas få folk att bli hjärntvättade är ett bevis på en äkta psykopat. Grattis Basshunter du är en pskykopat. Bara namnet gör så att du platsar.

No comments: