Tuesday, January 16, 2007

När man trodde det var slut på....


dårar, så kommer dom fram helt plötsligt, poppar fram som maskrosor. Jobbiga, men man kan inte låta bli att ge dom uppmärksamhet.


Denna dåre


Farmodern klev på flyget till Sverige i söndags. Sedan dess är hon spårlöst försvunnen.
Razija Velic, 75, hade hälsat på dottern i Amsterdam. I söndags följde dottern henne till flyget och såg till att hon kom ombord på KLM:s flight HL1155 till Göteborg. Där slutar spåren
.

Klockan 12.00 skulle planet landa på Landvetter. På grund av stormen Per tvingades dock planet att landa i Oslo i stället. De 108 passagerarna skickades därefter med buss till Göteborg. Men Razija Velic kom aldrig fram. Hennes släktingar har sökt efter Razija i två dygn. Utan resultat. Nu vänder de sig till Aftonbladets läsare för att få hjälp. – Om vi inte hittar henne i dag tror vi inte att vi hittar henne i livet, säger Allen Demirovic, gift med ett av Razijas barnbarn. ”Inget paket direkt” – Vi är rädda för att hon ska få panik och blanda ihop sina mediciner. Farmodern lider av högt blodtryck, är diabetiker och har nyligen tillfrisknat från cancer. – Vi är förbannade på KML. Hur kan man bara tappa bort en människa? Det är ju inget paket direkt, säger Allen. – Alla passagerare räknades på bussen och antalet stämde, säger Oliver Hours, marknadschef för KLM i norra Europa. Däremot genomfördes ingen namnkontroll av passagerarna på bussen. – Säkerhetsreglerna kräver inte att vi kontrollerar namnen i bussen. Alla passagerare accepterade bussresan och gick tillsammans från planet till bussarna. Vi är övertygade om att kvinnan finns i Göteborg, säger Oliver Hours. Vid försvinnandet var Razija klädd i en knälång beige kappa, mörka byxor, svart sjal och svart mössa.



DÅRE!

No comments: